06 - 33 840 623 info@kinderopvangwoerden.nl

Pedagogisch medewerker voor BSO Jij & Wij locatie SC Woerden (11-22 uur)

Voor de BSO zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ondernemende, sportieve pedagogische medewerker die z.s.m. kan beginnen.

BSO Jij & Wij (onderdeel van Kinderopvang Woerden) biedt kinderen ruimte om zich na schooltijd in een huiselijke omgeving te ontspannen door middel van verschillende sportieve en creatieve activiteiten. WIJ zorgen dat kinderen kunnen gaan genieten in een fijne veilige omgeving met gediplomeerde medewerkers die zich met veel warmte en enthousiasme inzetten.

Jij & Wij staat voor:

  • Huiselijke omgeving. Wij bieden BSO-opvang aan voor kinderen van 4-12 jaar in Waterrijk, op het terrein van SC Woerden. Onze BSO is ingericht als een gezellige woonkamer.
  • Kleinschalig opvang. Wij vangen maximaal 20 kinderen per dag op en zijn daarbij kleinschalig. De kinderen die wij opvangen zitten op de omliggende scholen op school en worden opgehaald met de Stint.
  • Buitenactiviteiten. Omdat wij op het terrein van SC Woerden zitten, kunnen de kinderen heerlijk buiten spelen op het grasveld van SC Woerden. Hier doen we allerlei verschillende (sportieve) activiteiten. Per 6 weken wordt er een thema aangeboden waar de activiteiten op aansluiten. Samen met je collega ben je hier vrij in om de leukste activiteiten te bedenken.
  • Voedingsbeleid. Wanneer de kinderen even willen bijkomen uit school kunnen ze, na een gezond tussendoortje, samen een boekje lezen met de pedagogisch medewerker of even knutselen in ons knutselatelier.
  • Persoonlijk. We zorgen ervoor dat de kinderen de juiste activiteiten aangereikt krijgen waar zij behoefte aan hebben. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk en daarom wordt er aan het einde van de dag de tijd genomen voor een goede overdracht.

Functie eisen.

Wij verwachten van jou dat je enthousiast, communicatief vaardig, creatief en sportief bent. Je hebt affiniteit met het werken met kinderen in de leeftijd tussen de 4 en 12 jaar. Samen met de collega krijg je de ruimte om op de BSO de dagelijkse invulling vorm te geven d.m.v. thema’s. Daardoor is het belangrijk dat je zelfstandig bent en weet van aanpakken.

  • Opleiding conform de eisen van cao-kinderopvang.
  • Energiek en stressbestendig.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Ervaring is gewenst.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een jaarcontract voor vaste dagen binnen een leuk, kleinschalig team op basis van een 11-22 uur overeenkomst op de BSO, met daarnaast mogelijkheden tot extra invaluren op het KDV. Salaris volgens cao-kinderopvang schaal 6.

Spreekt dit je aan, stuur dan per mail je sollicitatie!
Kinderopvang Woerden
T.a.v. Jolanda Boer
jijenwij@kinderopvangwoerden.nl

Telefoon: 06-15144468